Peter, Bobby, Rosa, Jimmy, Bep, bedankt!

Mensen vragen ons wel eens of we geen last hebben van corona. Natuurlijk hebben we dat. Onze stichting heeft als doelstelling “Het verbinden van diverse groepen mensen door middel van kunst”. Tja, dan is corona wel een dingetje zoals ze zeggen.

Omdat we geloven in de kracht van de directe ontmoeting, zijn we deze stichting ooit begonnen. Niet alleen omdat we erin geloven, maar ook omdat we ervan genieten! Deze zomer mochten we ZomerKunst doen in Loosduinen en we zijn stadsdeel Loosduinen en alle bezoekers en deelnemers enorm dankbaar voor de mooie en verrijkende ontmoetingen.

Zo genoten we enorm van de openheid en het enthousiasme van de cliënten van Middin, de twee zusjes die ons als een soort engeltjes hielpen met het opbouwen van de activiteit, het meisje dat spontaan met een voor haar op dat moment onbekende oude dame kunst wilde maken, Peter de kunstschilder die ons leerde hoe we een landschap kunnen schilderen, Peter onze fotograaf die met familie meedeed (en deze mooie foto’s maakte!), de jongen die zijn oma over de streep trok om toch samen kunst te maken (wat oma achteraf wel heel erg leuk vond) en de vele verhalen en ontmoetingen met mensen van Loosduinen en ook van ver daar buiten.

Bedankt allemaal! Kunstverbind!