Supermooi

Ik vind die van ons de mooiste van allemaal. Ik denk dat ze bij elkaar supermooi zijn.”

Madelon, 11 jaar
Kunst in hun hart

Met dit prachtige project stimuleren de kunstenaars dat kinderen en ouderen de kunst in hun hart vinden. Kunst is een mooie uittingsvorm die jong en oud verbindt. In Oostduin is dit project meer dan geslaagd. De kunstenaars zijn zeer bevlogen en uitermate in staat om uit deze twee doelgroepen het beste naar voren te halen. Er was nooit een saai moment. Tijdens de evaluatie bleek dan ook dat als we dit project nog eens zouden gaan doen iedereen weer zo mee zou willen doen. Een aanrader!”

Natascha TeunissenCoordinator A/V/PR Verzorgingstehuis Oostduin [Activiteiten/Vrijwilligers/PR]
Leerdag openen en afsluiten

Wij hebben KunstVerbind gevraagd om de CBI Leerdag te openen en af te sluiten. Deze dag ging over het leren van successen en uitdagingen in ons werk. We wilden, voordat we de inhoud in gingen, even los komen van ons dagelijkse werk, en eerst met elkaar in contact komen. Dit is tijdens de workshop uitstekend gelukt. Je merkt dat Walter en Michel gewend zijn om met groepen te werken. Zij creëerden een ongedwongen sfeer waarin onderling verteld werd, serieus samengewerkt en ook veel gelachen. Het kunstwerk dat we aan het eind van de dag samenstelden, hangt nu bij onze organisatie als herinnering.”

Liesbeth HofsProgramma Coordinator Monitoring and Aid & Trade EffectivenessRijksdienst voor Ondernemend Nederland [RVO]/ Centrum tot Bevordering van de Import uit ontwikkelingslanden [CBI]
Leuk en leerzaam

Dit was een erg leuk en leerzaam project. Er komt erg veel vreugdevolle energie bij vrij. Ik zou dit ook eens met vluchtelingen kinderen willen doen. Het geeft zoveel blijheid en laat een kind een kind zijn.”

Wilment van Aardenne, 65 jaarBewoner verzorgingshuis ...
Kon nog alles

De vrouw vertelde dat ze 96 jaar is en ze kon nog steeds alles!

Mirjam, 10 jaar
De moeite waard

Een ongelooflelijk leuk project. Jammer dat ik er niet bij geweest ben. (red: was aanwezig tijdens de expositie). Maar het resultaat is de moeite waard. Blij dat ik dit mocht zien.”

Aukje van Sintmaartensdijk, 71 jaar
Echt leuker

Dat ik het echt leuker vond dan ik dacht. Normaal vind ik tekenen of schilderen niet zo leuk.”

Sol, 11 jaarLeerling van ..., groep ...
Mijn respect

Mijn respect wil ik uitdrukken in bewondering voor de uitvoering van het project. Ook de culturele waarde die het heeft naar de kinderen toe. Ik heb genoten.

Mrs. G. P. Weijnschenk, 88 jaar
Allemaal winnaars

Er zijn allemaal winnaars. Een samenwerking waarop de kinderen kunnen terugvallen. Deze ervaring vergeten ze hun hele leven niet volgens mij.”

Peter Bierens, 66 jaar (vlogger)