In onze kunstprojecten willen we deelnemers uit verschillende groepen verbinden. Deze projecten zijn geschikt voor iedereen en voor alle mogelijke groepen.

Voorbeelden van groepen en projecten

Ouderen & jongeren

In ons project werken ouderen en jongeren samen aan een groot kunstwerk terwijl ze ondertussen praten over hun dagelijkse leven maar ook over hoe het vroeger ging.

Nieuwsgierig? Lees dan hier meer.

Diverse groepen

Begrip voor anderen en verbinding met elkaar maken de wereld mooier: op werk, op school maar ook in je eigen buurt. Met kunst brengen wij in onze projecten mensen samen. 

Wil je weten hoe? Lees dan hier meer.

Bedrijven&organisaties

Wil je een betere samenwerking creëren tussen collega’s? In meerdere sessies of tijdens een eenmalig teamuitje werken we aan beter contact en een mooie souvenir, voor op kantoor.

Iets voor jouw bedrijf? Lees hier meer.

Ons doel is verbinden

Ken jij groepen mensen die je dichter tot elkaar wilt brengen? Om de samenwerking te verbeteren? Of om meer begrip over en weer te creëren? Of om van elkaar te leren?

Dan helpen wij je graag. Afhankelijk van de groep hebben wij een vast format of maken wij een project op maat. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Tijd

Onze projecten kunnen worden uitgevoerd tijdens een paar sessies of in een eenmalige sessie. Bijvoorbeeld voor een teamuitje, maar ook als schoolproject, verspreid over een paar weken. 

Er is heel veel mogelijk!